facebook tracking
Affärsområde

Affärsstöd

Connect
AFFÄRSSTÖD

Elajos huvudkontor, vårt affärsstöd, är sedan starten 1958 placerat i Oskarshamn. Härifrån utgår koncernens centrala funktioner inom lön, IT, ekonomi, växel, inköp, HR, verksamhetsutveckling samt information & marknad.

Vår viktigaste uppgift är att ge service och support till Elajos affärsområden. Vi vill erbjuda en hög servicenivå genom enkla processer, riktlinjer och genom att vara tillgängliga.

Som medarbetare inom affärsstöd får du tillhöra ett kompetent och positivt team som idag består av ett 20-tal medarbetare. Vi tycker det är viktigt med en god gemenskap och ansvarstagande kollegor och har en ständig strävan att förbättras både på individ, grupp och organisationsnivå.

Arbetsplats och kultur

Inom Elajo ska alla känna sig välkomna och uppskattade. Vi tror att om man trivs på jobbet, får arbeta med det man gillar och har bra ledare och kollegor så gör man sitt bästa varje dag.

Vi värdesätter

 • Utveckling av medarbetare, ledare och organisation

  Årliga medarbetarsamtal och medarbetarundersökningen Great Place To Work är två viktiga verktyg för att utveckla dig som medarbetare och för att vi ska ha det bättre på jobbet. Våra ledare utbildar vi i Elajos uppskattade utvecklingsprogram för ledare, som hålls årligen.

 • Tydliga karriärvägar

  Oavsett om du vill fördjupa din kompetens och bli specialist eller motiveras av att coacha andra och vill växa i din ledarroll så vill vi erbjuda tydliga karriärvägar och ta tillvara både din kompetens, vilja och potential.

 • Att arbeta säkert eller inte alls

  Det är en grundstomme i Elajos säkerhetsarbete där vi genom löpande utbildning och uppföljning värnar om ett säkert arbetsklimat för våra medarbetare och där alla medarbetare är delaktiga i vårt löpande förbättringsarbete. Vi vill inte bara att våra medarbetare ska uppleva sin arbetsplats som säker utan även som hälsosam och därigenom känna arbetsglädje, gemenskap och trygghet.

 • Hedersbetygelsen Årets Elajoan

  Utnämningen Årets Elajoan ges varje år ut till en speciellt förtjänstfull person inom Elajokoncernen. Det är en hedersbetygelse för den som blir utsedd. Medarbetare i koncernen får vara delaktiga i att nominera en person som sedan utses av koncernledningen till Årets Elajoan.

Jobbar du redan på Elajo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor