facebook tracking
Affärsområde

Engineering

Connect
ENGINEERING

Elajo Engineering AB är en marknadsledande leverantör av strålskyddstjänster samt brand- och arbetsmiljötjänster till kärntekniska anläggningar. Vi har mångårig erfarenhet från avancerade projekt inom kärnkraft och övrig industri. Våra uppdrag ger förutsättningar till stabil drift av våra kunders anläggningar och vi medverkar till att kunden kan ta hand om, och slutförvara, kärnavfall på ett ansvarsfullt sätt.

Vår erfarenhet av service- och underhållstjänster inom energisektorn sträcker sig såväl nationellt som internationellt och vi finns idag representerade på samtliga av Sveriges kärnkraftverk samt Studsvik och Svafo. Strålskyddstjänster, brandteknikertjänster och arbetsmiljötjänster är några av våra mest förekommande arbeten inom energisektorn. Vår verksamhet innefattar även driftteknikeruppdrag på Svenska värmekraftverk. För kunder med krav på sig att ha en strålskyddsexpert i sin organisation så erbjuder vi en, av strålsäkerhetsmyndigheten, godkänd medarbetare.

Som medarbetare inom Elajo Engineering kommer Du att få tillhöra ett team med god gemenskap som vill utvecklas, få möjlighet att ta stort ansvar och få delta vid uppskattade aktiviteter och evenemang.

Arbetsplats och kultur

Inom Elajo ska alla känna sig välkomna och uppskattade. Vi tror att om man trivs på jobbet, får arbeta med det man gillar och har bra ledare och kollegor så gör man sitt bästa varje dag.

Vi värdesätter

 • Utveckling av medarbetare, ledare och organisation

  Årliga medarbetarsamtal och medarbetarundersökningen Great Place To Work är två viktiga verktyg för att utveckla dig som medarbetare och för att vi ska ha det bättre på jobbet. Våra ledare utbildar vi i Elajos uppskattade utvecklingsprogram för ledare, som hålls årligen.

 • Tydliga karriärvägar

  Oavsett om du vill fördjupa din kompetens och bli specialist eller motiveras av att coacha andra och vill växa i din ledarroll så vill vi erbjuda tydliga karriärvägar och ta tillvara både din kompetens, vilja och potential.

 • Att arbeta säkert eller inte alls

  Det är en grundstomme i Elajos säkerhetsarbete där vi genom löpande utbildning och uppföljning värnar om ett säkert arbetsklimat för våra medarbetare och där alla medarbetare är delaktiga i vårt löpande förbättringsarbete. Vi vill inte bara att våra medarbetare ska uppleva sin arbetsplats som säker utan även som hälsosam och därigenom känna arbetsglädje, gemenskap och trygghet.

 • Hedersbetygelsen Årets Elajoan

  Utnämningen Årets Elajoan ges varje år ut till en speciellt förtjänstfull person inom Elajokoncernen. Det är en hedersbetygelse för den som blir utsedd. Medarbetare i koncernen får vara delaktiga i att nominera en person som sedan utses av koncernledningen till Årets Elajoan.

Jobbar du redan på Elajo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor