facebook tracking
Affärsområde

Engineering

Connect
ENGINEERING

Elajo Engineering AB är en marknadsledande leverantör av strålskyddstjänster samt brand- och arbetsmiljötjänster till kärntekniska anläggningar. Vi har mångårig erfarenhet från avancerade projekt inom kärnkraft och övrig industri. Våra uppdrag ger förutsättningar till stabil drift av våra kunders anläggningar och vi medverkar till att kunden kan ta hand om, och slutförvara, kärnavfall på ett ansvarsfullt sätt.

Vår erfarenhet av service- och underhållstjänster inom energisektorn sträcker sig såväl nationellt som internationellt och vi finns idag representerade på samtliga av Sveriges kärnkraftverk samt Studsvik och Svafo. Strålskyddstjänster, brandteknikertjänster och arbetsmiljötjänster är några av våra mest förekommande arbeten inom energisektorn. Vår verksamhet innefattar även driftteknikeruppdrag på Svenska värmekraftverk. För kunder med krav på sig att ha en strålskyddsexpert i sin organisation så erbjuder vi en, av strålsäkerhetsmyndigheten, godkänd medarbetare.

Som medarbetare inom Elajo Engineering kommer Du att få tillhöra ett team med god gemenskap som vill utvecklas, få möjlighet att ta stort ansvar och få delta vid uppskattade aktiviteter och evenemang.

Arbetsplats och kultur

Inom Elajo ska alla känna sig välkomna och uppskattade. Vi tror att om man trivs på jobbet, får arbeta med det man gillar och har bra ledare och kollegor så gör man sitt bästa varje dag.

Jobbar du redan på Elajo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor