facebook tracking
Affärsområde

Etec

Connect
ETEC - Elajo Technical Education Center


Vi utbildar framtidens tekniker!

Elajo Technical Education Center AB, Etec, är ett utbildningscenter med fokus på elteknik och automation i Oskarshamn. Vi driver gymnasieskola, yrkeshögskola och skräddarsydda uppdragsutbildningar inom elteknik och automation.

Etec har funnits sedan 2002 och utvecklas ständigt med hjälp av vårt nära samarbete med näringslivet, för att kunna ge våra elever, näringslivet och samhället en bra teknisk utbildning och duktiga tekniker inom området automations- och elteknik.

Vi är en arbetsplats med en stark värdegrund som arbetar aktivt för våra medarbetares trivsel och är stolta över att vara en av de bäst rankade arbetsplatserna i Sverige, enligt Great Place to Work.

Arbetsplats och kultur

Inom Elajo ska alla känna sig välkomna och uppskattade. Vi tror att om man trivs på jobbet, får arbeta med det man gillar och har bra ledare och kollegor så gör man sitt bästa varje dag.

Vi värdesätter

 • Utveckling av medarbetare, ledare och organisation

  Årliga medarbetarsamtal och medarbetarundersökningen Great Place To Work är två viktiga verktyg för att utveckla dig som medarbetare och för att vi ska ha det bättre på jobbet. Våra ledare utbildar vi i Elajos uppskattade utvecklingsprogram för ledare, som hålls årligen.

 • Tydliga karriärvägar

  Oavsett om du vill fördjupa din kompetens och bli specialist eller motiveras av att coacha andra och vill växa i din ledarroll så vill vi erbjuda tydliga karriärvägar och ta tillvara både din kompetens, vilja och potential.

 • Att arbeta säkert eller inte alls

  Det är en grundstomme i Elajos säkerhetsarbete där vi genom löpande utbildning och uppföljning värnar om ett säkert arbetsklimat för våra medarbetare och där alla medarbetare är delaktiga i vårt löpande förbättringsarbete. Vi vill inte bara att våra medarbetare ska uppleva sin arbetsplats som säker utan även som hälsosam och därigenom känna arbetsglädje, gemenskap och trygghet.

 • Hedersbetygelsen Årets Elajoan

  Utnämningen Årets Elajoan ges varje år ut till en speciellt förtjänstfull person inom Elajokoncernen. Det är en hedersbetygelse för den som blir utsedd. Medarbetare i koncernen får vara delaktiga i att nominera en person som sedan utses av koncernledningen till Årets Elajoan.

Jobbar du redan på Elajo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor